عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 905
نویسنده : مجتبی صادقی

خلاصه هیدرولیک حاوی فرمول ها و نکات مهم

به تعداد 56 صفحه pdf

 

فصل اول: کلیات و مفاهیم اولیه

پارامترهای هیدرولیکی مقاطع عرضی

مفهوم دبی

مفهوم پیوستگی

طبقه بندی و وضعیت جریان

توزیع فشار در کانال ها

محاسبات فشار هیدرواستاتیک

لوله پزوتر

 

فصل دوم: جریان یکنواخت

معامل جریان

کانال منشوری و کانال غیر منشوری

محاسبه تنش برشی متوسط وارد بر جداره کانال

محاسبه سرعت برشی

محاسبه سرعت متوسط جریان

 

فصل سوم: طراحی کانال

مقطع بهینه هیدرولیکی

مقطع بهینه مستطیلی

مقطع بهینه ذوزنقه ای با شیب معین

مقطع بهینه ذوزنقه ای با شیب نا معین

مقطع بهینه مثلثی

مقطع بهینه دایره ای

 

فصل چهارم: انرژی مخصوص

تعاریف و مفاهیم اولیه انرژی مخصوص

منحنی انرژی مخصوص

محاسبه عمق بحرانی و انرژی بحرانی

کاربرد انرژی مخصوص

تعریف شیب بحرانی

منحنی دبی

 

فصل پنجم: نیروی مخصوص

مفهوم نیروی مخصوص

منحنی نیروی مخصوص

پرش هیدرولیکی

محاسبه نیروی وارد بر سازه های هیدرولیکی

 

فصل ششم: جریان متغیر تدریجی

معرفی انواع کانال ها

پروفیل های سطح آب

برخورد کانال تند به کانال افقی

محاسبات کمی نیمرخ های سطح آب

برخورد شیب تند به شیب ملایم

 

فصل هفتم: جریان غیر دائمی

جریان غیر دائمی با طول موج کوچک

سرعت انتشار امواج

خلاصه هیدرولیک حاوی فرمول ها و نکات مهم

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: خلاصه هیدرولیک حاوی فرمول ها و نکات مهم ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 897
نویسنده : مجتبی صادقی

پایان نامه تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.S) در رشته صنایع غذایی

به تعداد 96 صفحه ورد قابل ویرایش

 

فهرست مطالب

فصل اول: 1

کلیات.. 1

1-1- مقدمه. 2

1-2- طرح موضوع. 2

1-3- بیان مسئله. 3

الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر: 4

1- گلیکولیز. 4

2- لیپولیز. 4

3- پروتئولیز. 5

4- دما 5

1-3-1- تعريف پنير. 7

1-3-2- منشاء تاريخي پنير. 7

1-3-3- طبقه بندي واريته‌هاي پنير. 9

1-3-3-1- پنیر اولترافیلتراسیون (UF) 11

1-3-4- ارزش تغذیه‏ای پنير. 12

1-3-5- مواد تشکیل دهنده پنیر. 15

1-3-6- سرانه مصرف پنیر. 16

1-4- فرایند تولید پنیر. 19

1-4-1- آماده سازی شیر. 19

1-4-2- آنزيم رنين و انعقاد شير. 19

1-4-3- سينرسيس… 20

1-4-4- رسيدن پنير. 20

1-4-4-1- پروتئوليز. 23

1-4-4-2- ليپوليز. 26

1-4-4-3-گلیکولیز. 28

1-5- تغییر در عطر و طعم پنیر. 30

1-6- تغییر در بافت پنیر. 30

1-7- تسریع رسیدن پنیر. 32

1-7-1- افزایش دمای رسیدن. 33

1-7-2- آنزیم‏های خارجی.. 34

1-7-3- اصلاح سلول‌های باکتریایی از طریق فیزیکی یا شیمیایی.. 35

1-7-4- اصلاح ژنتیکی باکتری‌های آغازگر. 35

1-7-5- کشت‌های کمکی.. 36

1-7-6- محلول‌های آبکی پنیر. 36

1-8- دورنمای تسریع رسیدن پنیر. 36

1-9- اهداف تحقيق. 37

1-10- پرسش اصلی تحقیق. 37

1-11- فرضيه‏هاي تحقیق. 38

فصل دوم: 39

سوابق و پیشینه تحقیق. 39

فصل سوم: 45

مواد و روش‏ها 45

3-1- محل انجام پروژه 46

3-2- مواد. 46

3-2-1-مواد اولیه پنیر. 46

3-2-1-1- شیر. 46

3-2-1-2- استارتر. 46

3-2-1-3- نمک… 47

3-3- فرايند توليد پنير به روشUF. 47

دريافت: 47

پاستوريزاسيون: 47

تغليظ شير: 47

پركردن و بسته بندي: 47

نگه‌داري در اتاق تخمير: 48

3-4- مواد مورد نیاز جهت انجام آزمایش… 48

3-5- دستگاه‌ها ی مورد نیاز: 48

3-5-1- میلکواسکن.. 48

3-5-2- دستگاه SPME.. 49

3-5-3- کروماتوگرافی گاز / طیف سنجی جرمی (GC/MS) 49

3-5-3-1- اندازه گیری آروما با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی.. 51

٣-6- ارزیابی حسی.. 52

3-7- روش‏هاي تجزیه وتحلیل آماري.. 53

فصل چهارم. 54

نتيجه‌گيري و بحث.. 54

4- نتایج و ارزیابی آزمون‏های پنیر. 55

4-1- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استالدئيد. 57

4-2- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار اتانول. 60

4-3- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار دي استيل. 62

4-4- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استوئين.. 64

4-5 ارزیابی حسي.. 67

4-6- نتيجه‌گيري كلي.. 69

پيشنهادات: 70

منابع: 71

ضمیمه: 76

Abstract: 83

 

فهرست جداول

جدول1-1 طبقه بندي انواع پنير براساس ميزان رطوبت.. 10

جدول1-2 طبقه بندي گروه هاي پنير بر اساس روش انعقاد. 11

جدول1-3 ميانگين ترکيبات مغذي در تعدادي از انواع پنير. 14

جدول1-4 سرانه مصرف لبنيات برحسب کيلوگرم درسال. 16

جدول1 -5 مصرف سرانه پنير در کشورهاي مختلف جهان. 17

جدول 1-6 روش های مهم مورد استفاده برای تشدید رسیدن پنیر. 37

جدول 3-1 مشخصات شیر مصرفی.. 46

جدول 3-2 مواد مورد نیاز جهت انجام آزمایش… 49

جدول 3-3- مواد مورد نیاز جهت انجام آزمایش……. 52

جدول 4-1 نتایج میانگین مربعات تغییرات دما و زمان نگهداری پنیر. 55

 

فهرست اشکال

شکل1-1 پروتئوليز و تشکيل ترکيبات ناشي از تجزيه کازئين.. 26

شکل1-2 لاکتوز و تجزيه آن. 29

شکل 1-3 فرآيند رسيدن پنير و توليد ترکيبات مختلف… 29

شکل 3-1 دستگاه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی.. 51

شکل 4-1 کروماتوگرام. 57

شکل 4-2 تغییرات مقدار استالدئيد در بین تیمارهای مختلف… 57

شکل 4-3 تغییرات مقدار استالدئيد در طی دوره رسیدگی 30 روز. 58

شکل 4-4 تاثیر متقابل تیمار – زمان بر استالدئيد در طی دوره رسیدگی 30 روز. 59

شکل 4-5 کروماتوگرام. 60

شکل 4-6 تغییرات مقدار اتانول در طی دوره رسیدگی 30 روز. 60

شکل 4-7 تغییرات مقدار اتانول در بین تیمارهای مختلف… 61

شکل 4-8 تاثیر متقابل تیمار – زمان بر اتانول در طی دوره رسیدگی 30 روز. 61

شکل 4-9 کروماتوگرام. 62

شکل 4-10 تغییرات مقدار دي استيل در بین تیمارهای مختلف… 62

شکل 4-11تغییرات مقدار دي استيل در طی دوره رسیدگی 30 روز. 62

شکل 4-12 تاثیر متقابل تیمار – زمان بر دي استيل در طی دوره رسیدگی 30 روز. 64

شکل 4-13 کروماتوگرام. 65

شکل 4-14 تغییرات مقدار استوئين در بین تیمارهای مختلف… 65

شکل 4-15 تغییرات مقدار استوئين در طی دوره رسیدگی 30 روز. 66

شکل 4-16 تاثیر متقابل تیمار – زمان بر استوئين در طی دوره رسیدگی 30 روز. 66

شکل 4-17 نتایج ارزیابی حسی در بین تیمارهای مختلف… 67

شکل 4-18 نتایج ارزیابی حسی در طی دوره رسیدگی 30 روز. 68

شکل 4-19 تاثیر متقابل تیمار – زمان بر نتایج ارزیابی حسی در طی دوره رسیدگی 30 روز. 69

 

پایان نامه تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: پایان نامه تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 860
نویسنده : مجتبی صادقی

جداول با اهمیت در زمینه کلیات باکتری شناسی

به تعداد 21 صفحه pdf

 

باکتری شناسی پزشکی

 

شامل سرفصل های :

تاریخچه
تاکسونومی
ساختمان و فیزیولوژی باکتری ها
متابولیسم و رشد باکتری ها
ژنتیک باکتری ها
آنتی بوتیک ها و مواد ضد عفونی کننده

 

فهرست جداول:

جدول کشف بیماریهای مهم باکتریایی

اتفاقات مهم در میکروب شناسی

رده بندی باکتری ها بر اساس کتاب جاوتز

رده بندی باکتریها بر اساس کتاب برجی

مقایسه صفات افتراقی عمده بین یوکاریوت ها و پروکاریوت ها

جدول مقایسه باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی

جدول مقایسه اندوتوکسین و لیپو تیکوئیک اسید

مقایسه میزان تکثیر در نمودار رشد باکتری ها

رنگ آمیزی بخش های مختلف باکتری ها

جدول مشابه در مورد رنگ آمیزی ضمائم باکتری ها

نحوه قرار گیری فلاژل در اطراف باکتری ها

انواع دانه های ذخیره ایی در باکتری ها

کانال های غشاء خارجی در باکتریهای گرم منفی

اسپور

انرژی آزاد استاندارد ناشی از هیدرولیز ترکیبات فسفریلیه

طبقه بندی بر اساس منبع انرژی وکربن

محیط کشت باکتریایی

محیط های باکتریایی

انواع موتاسیون

منشاء سایر آنتی بیوتیک ها

بتالاکتامها

مکانیسم آنتی بیوتیک های مختلف

عوارض مصرف آنتی بیوتیک ها

ضد عفونی کننده ها

حرارات

فلور طبیعی میکروب ها

 

جداول با اهمیت در زمینه کلیات باکتری شناسی

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: جداول با اهمیت در زمینه کلیات باکتری شناسی ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 910
نویسنده : مجتبی صادقی

جزوه جبر خطی استاد خلیل زاده

به تعداد 90 صفحه pdf

دست نویس دانشجو از مباحث طول ترم

منظم و با کیفیت خوب

 

سرفصل ها:

1- دستگاه های معادلات خطی

2- ماتریس ها

3- دترمینان

4- فضاهای برداری

5- فضاهای برداری عمومی

6- مقادیر ویژه و بردارهای ویژه

 

جزوه جبر خطی استاد خلیل زاده

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: جزوه جبر خطی استاد خلیل زاده ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 854
نویسنده : مجتبی صادقی

پاورپوینت کتاب زمین در فضا

تالیف دكتر تقي عدالتي

به تعداد 188 اسلاید قابل ویرایش

مناسب اساتید و دانشجویان مجموعه جغرافیا و رشته های مرتبط

 

کلیات

چگونگی تولد جهان

زمین در فضا

خورشید

سیارات و سایر اعضای منظومه شمسی

زمین و ماه

قوانین حرکت و گرفتی ها

زمان و تقویم

پاورپوینت کتاب زمین در فضا

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: پاورپوینت کتاب زمین در فضا ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 891
نویسنده : مجتبی صادقی

گزارش کار های آزمایشگاه عملیات حرارتی

به تعداد 43 صفحه pdf

گروه متالورژی دانشکده فنی

 

فهرست مطالب:


آزمايش اول: انواع عمليات حرارتي و مطالعه محيط هاي خنك
كننده بر خواص فولاد ها


آزمايش دوم: اثر كربن بر سختي فولاد ها


آزمايش سوم: بررسي اثر زمان تمپر بر خواص مكانيكي )سختي(در
فولاد هاي ساده كربني


آزمايش چهارم: عمليات حرارتي چدن ها


آزمايش پنجم: سختي سطحي فولاد ها ) سخت كردن سطح فولاد به
روش كربن دهي جامد و بررسي ساختار و سختي حاصل

گزارش کار های آزمایشگاه عملیات حرارتی

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: گزارش کار های آزمایشگاه عملیات حرارتی ,
تاریخ : جمعه 20 آبان 1401
بازدید : 898
نویسنده : مجتبی صادقی

جزوه نقشه کشی صنعتی 1

به تعداد 91 صفحه pdf

 

فهرست :

فصل اول : رسم تصاویر

فصل دوم : ترسیمات هندسی

فصل سوم : اندازه گیری

فصل چهارم : مجهول کشی ( رسم تصاویر سوم با استفاده از تصویرهای دوگانه )

فصل پنجم : تصویر مجسم یا پرسپکتیو

فصل ششم : برش و انواع آن

منابع

جزوه نقشه کشی صنعتی 1

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: جزوه نقشه کشی صنعتی 1 ,
تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401
بازدید : 763
نویسنده : مجتبی صادقی

Introduction to Discourse Studies Jan Renkema

منبع درس تجزیه و تحلیل کلام ارشد پیام نور

342 صفحه pdf به زبان اصلی

لطفا توجه نمایید این فایل به زبان اصلی می باشد

 

Introduction to Discourse Studies Jan Renkema

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: Introduction to Discourse Studies Jan Renkema ,
تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401
بازدید : 855
نویسنده : مجتبی صادقی

اسلاید و کتابهای درس روانشناسی زبان ارشد

محتویات این مجموعه

فایل پاورپوینت به تعداد 72 اسلاید قابل ویرایش با عنوان  an introduction to psycholinguistics  به زبان اصلی

تعداد 4 فایل pdf با عنوان های

An Introduction to Psycholinguistics  به تعداد 329 صفحه pdf به زبان اصلی

How Languages are Learned – 4th ed   به تعداد 260 صفحه pdf به زبان اصلی

Psychology of Language  به تعداد 625 صفحه pdf به زبان اصلی

The Psychology of the Language Learner Revisited    به تعداد 274 صفحه pdf به زبان اصلی

 

در صورت نیاز به هر بخش از مجموعه بصورت تکی ، با بخش تماس با ما مکاتبه نمایید

 

توجه فرمایید همه فایل های موجود در این مجموعه به زبان اصلی می باشد.

این مجموعه 30 مگابایت می باشد و مخصوص دانشجویان رشته زبان انگلیسی می باشد – تا دانلود کامل شکیبا باشید

 

اسلاید و کتابهای درس روانشناسی زبان ارشد

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: اسلاید و کتابهای درس روانشناسی زبان ارشد ,
تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401
بازدید : 759
نویسنده : مجتبی صادقی

پاورپوینت نظریه خودتنظیمی از دیدگاه پال آر.پنتریچ

به تعداد 40 اسلاید قابل ویرایش

مناسب ارائه و کنفرانس دانشجویان

 

چکیده

مهمترین مولفه های یادگیری خودتنظیمی از نظر پنتریچ

مفروضه های عمومی در یادگیری خود تنظیمی

سیستم پردازش اطلاعات

کنترل اجرایی (فراشناخت)

دانش و اعتقادات فرد راجع به راهبرد های یادگیری

تنظیم شناخت

راهبرد های شناختی

دانش اخباری

راهبردهای مدیریت منابع

نقش باورهای انگیزشی در یادگیری خود تنظیمی

چهارچوب تئوریک برای درونی سازی انگیزش دانش آموز

تحقیق جامع دانشگاه میشیگان در یادگیری
خود تنظیم

نتیجه گیری

منابع و مآخذ

 

پاورپوینت نظریه خودتنظیمی از دیدگاه پال آر.پنتریچ

4kia.ir * 4kia.ir

:: برچسب‌ها: پاورپوینت نظریه خودتنظیمی از دیدگاه پال آر , پنتریچ ,
مجموعه سایت های شهاب - دانلود فایل های دانشگاهی همچنین جهت استفاده و بهره برداری دانشجویان سراسر کشور به آدرس های زیر مراجعه نمایید. http://university20.4kia.ir http://unifiles.4kia.ir http://academicfiles.ir http://univerfiles.mihanblog.com http://shahabcollege.persianblog.ir http://collegefiles.mihanblog.com http://mojtabasadeqi.ir

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فایل سرای دانشجوئی و آدرس https://academicfiles.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وبلاگ:
 

بازدید امروز : 633
بازدید دیروز : 1661
بازدید هفته : 10308
بازدید ماه : 20959
بازدید کل : 3442604
تعداد مطالب : 2036
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com